Základem pro výrobu tradičního řeckého jogurtu bylo ovčí mléko, ale čím dál více se rozmáhá používání mléka kravského. Tradiční řecký jogurt má konzistenci na pomezí klasického...
Ve věhlasné mlékárně Kourellas jsou přesvědčeni, že dobré jídlo je tajemstvím zdravého života. A to je důvod, proč vyrábí autentické řecké sýry Feta tradičním způsobem už od...
Firma Apostolos a Georgios Noussias o.e. je rodinný podnik, který má kořeny ve vesnici Vassilitsa v pohoří Pindos a produkuje již 80 let tento sýr ze stoprocentního...
V mlékárně Kourellas připravují sýry jen z těch nejlepších řeckých ingrediencí. Jedním z příkladů je tento smetanový sýr Feta, který uzením na dubových pilinách...
Sýr Halloumi je tradiční kyperskou delikatesou. Tato specialita se vyrábí ze směsi ovčího, kozího a kravského mléka. Vzhledem k tomu, že se do mléka nepřidává kultura mléčného...