Koření
Římský kmín se v Řecku používá hlavně k dochucení rajčatových omáček, mas na víně a k ochucení mletého masa.
Kód: 451
Řecké sušené a drcené chilli papričky. Vhodné k dochucení pikantních omáček, polévek a jiných pokrmů.
Kód: 415
Mahlepi se používá jako přídavek k dochucení těst především na vánočky, mazance, croissanty a dorty.
Kód: 433
Řecké sušené a drcené chilli papričky. Vhodné k dochucení pikantních omáček, polévek a jiných pokrmů.
Kód: 481
Směs řeckého koření na pečené kuře.
Kód: 475
Směs řeckého koření na mleté maso.
Kód: 472
Směs řeckého koření na řecké pečené brambory v troubě.
Kód: 469
Směs řeckého koření na ryby.
Kód: 478
Nejčastěji používané koření v Řecku. Tradiční oregano nasbírané v horských oblastech severního Řecka.
Kód: 424
Nejčastěji používané koření v Řecku. Tradiční oregano nasbírané v horských oblastech severního Řecka.
Kód: 421
Masticha je jedním z nejstarších koření v Řecku a především v Egejském moři, konkrétně na ostrově Chios. Dochucují se s ní hlavně velikonoční sladkosti, jako třeba mazanec apod....
Kód: 442
Přihlaste se prosím znovu
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.